Contracteaza electricieni autorizati.

In ultimii ani s-a observat in Europa o medie anuala de 20 de decese si cateva sute de persoane tratate in spitale din cauza accidentelor de natura electrica in locuinte. Scurt-circuitul nu discrimineaza atunci cand provoaca pagube sau cand raneste. Riscul este real si potentialul de electrocutare se aplica tuturor, indiferent de studii sau vechime in munca.

De ce este autorizarea importanta?

Pentru a evita dezastrele, cand ai o problema de remediat in casa sau la locul de munca este vital sa contractezi un electrician autorizat. Doar acesta se va asigura ca lucrarea se desfasoara in siguranta si ca se respecta parametrii si standardele de siguranta in casa sau locul tau de munca. Cand contractezi un electrician autorizat minimizezi riscul de foc, electrosocuri si alte incidente ce se pot petrece in casa ta iar aceasta inseamna ca familia ta poate fi linistita pentru ca toate cablurile electrice sunt protejate si la locul lor.

Ce fel de lucrari fac electricienii?

Problemele la sistemele electrice pot reprezenta inconveniente dar aceste probleme necesita rezolvari calificate, facute de oameni autorizati pentru a fi finalizate in siguranta. Daca doresti sa te protejezi de scurt-circuit sau de orice alta problema legata de electricitate ar trebui sa NU FACI NICIODATA urmatoarele:

  • Sa repari electrocasnice, singur, la tine in casa
  • Sa incerci sa schimbi cabluri electrice existente
  • Sa incerci sa schimbi singur intrerupatoare, doze sau prize
  • Sa incerci instalezi singur cabluri electrice

social-media-post

Tine cont ca electricienii autorizati sunt educati si antrenati sa evalueze particularitatile si riscurile unei situatii la care ai putea sa fii expus din cauza unui device electrocasnic ce nu functioneaza corect sau a unui circuit imperfect. Cand incerci sa te ocupi de astfel de probleme pe cont propriu te expui la riscuri si pe tine si persoane ce ar putea sa incerce sa iti vina in ajutor si sa nu uitam de riscul de foc provocat de electricitate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s