Cum sa iti perfectionezi iluminatul interior

Alegerile pe care le faci cand iti iluminezi interioarele pot sa iti ridice sau pot sa iti distruga stilul decorational.

Daca imbini totul cum trebuie, iluminatul iti va face camerele sa para mai spatioase si sa dea un aer mai proaspat. Pe de cealalta parte lipsa iluminatului corect poate sa iti faca spatiile inchise, triste si depresive.

Daca iti doresti sa improspatezi iluminatul in casa, daca doresti sa treci la urmatorul nivel de iluminat, urmeaza acesti pasi.

Improspateaza lampile.

Doar prin schimbarea lampilor cu un aspect vechi si ponosit cu unele mai moderne, mai fresh, poate sa iti imbunatateasca iluminatul in camere si sa faca o diferenta majora in aspectul general.

7F9C4F05AFLampile, aplicele, veiozele si lustrele vizibil vechi sunt primele care dau camerelor un aer invechit pentru ca sunt primele lucruri pe care le vezi cand te uiti in camera.

De exemplu, in loc de lustra pendant in holuri, care vizual coboara efectiv tavanul, poti sa deschizi spatiul folosind aplice de perete.

De asemeni daca nu ai foarte mult loc in sufragerie poti sa inlocuiesti lampadarele, lampile de podea care mananca spatiu tot cu aplice de perete ce directioneaza lumina in sus.
In principiu numai daca inspectezi stocul de corpuri de iluminat de la magazine ca Euro Vial Lighting Shop sau daca navighezi Pinterest ar trebui sa iti ofere inspiratie pentru camerele tale, pana te decizi ce vrei sa faci.

Preia controlul iluminatului cu dimmere

Instalarea de intrerupatoare-dimmer in casa este un mod grozav de a controla nivelul de iluminare din camere. Aceasta functionalitate instalata pe corpurile de iluminat principale ale unei camerei iti permite sa controlezi stralucirea corpurilor de iluminat si ca atare sa controlezi foarte bine atmosfera unei camere.

Daca vrei sa iluminezi usor o camera de zi sau daca vrei sa creezi o atmosfera romantica subtila in dormitor, intrerupatoarele dimmer iti permit sa dictezi intensitatea luminii din casa ta.

Atentie la Colturi

Ca sa fii sigur(a) de iluminatul camerelor tale va trebui sa fii atent(a) si la spatiile mai mici din acestea.

Desi este usor sa nu iei in calcul si sa sari peste colturi sau peste acea nisa din dormitor, lasarea acestor locuri in conuri de umbra iti va micsora considerabil camera si iti va afecta aspectul general al acesteia.

Daca pana la urma faci efortul de a ilumina aceste nise, colturi si alte locuri stramte s-ar putea sa sa iti dai seama ca acea camera a castigat functionalitati si pe deasupra ai creat o camera mult mai primitoare si atractiva.

In final, crearea unei case perfect iluminata ar putea fi mai usor decat crezi, mai ales daca iei sugestiile de mai sus in considerare.

Sursa: www.motherdistracted.co.uk

Lasă un comentariu